**جوجه کباب زعفرانی** یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین کبابهای ایرانی است که با مرغ مزهدار شده در سس زعفران تهیه میشود. برای درست کردن آن، اول تکههای مرغ (ترجیحاً ران یا سینه با پوست) را در مخلوطی از ماست، زعفران دمکرده، آبلیمو، سیر رندهشده و ادویههایی مثل زردچوبه و فلفل میخوابانند تا طعم بگیرد. بعد از چند ساعت، مرغ را روی سیخ میکشند و روی ذغال یا در فر کباب میکنند تا سطحش طلایی و داخلش نرم و آبدار بماند.
این جوجه کباب بهخاطر رنگ زرد طلایی و عطر بینظیر زعفران، همیشه در مهمانیها و رستورانها طرفدار دارد. معمولاً آن را با **برنج سفید، نان سنگک تازه، کره، زعفران** و **سبزی خوردن** یا **سالاد شیرازی** سرو میکنند.