رشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که ترکیبی دلنشین از طعم ترش زرشک، برنج خوشعطر و مرغ آبپز شده را ارائه میدهد. این غذای خوشرنگ که با زعفران و زرشک تزیین میشود، معمولاً در مهمانیها و مراسم خاص سرو میشود.

طرز تهیه این غذای لذیذ به این صورت است که ابتدا مرغ را با پیاز، زردچوبه و مقداری زعفران میپزند تا هم کاملاً نرم شود و هم عطر خوبی بگیرد. همزمان برنج را به روش آبکش یا کته آماده میکنند. زرشکهای شسته شده را با کمی روغن و شکر تفت میدهند تا طعم ترش و شیرین متعادلی پیدا کنند. در برخی مناطق ایران مانند مشهد، به این غذا “زرشک پلو” میگویند و گاهی همراه با خلال بادام یا پسته هم سرو میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *