یشلیک یکی از محبوب‌ترین کباب‌های اصیل در فرهنگ آشپزی کشورهای اوراسیایی است که ریشه در سنت‌های چوپانی و عشایری دارد. این کباب خوشمزه معمولاً با گوشت بره یا گوسفند جوان تهیه می‌شود که به صورت مکعب‌های درشت بریده شده و با استخوان روی سیخ‌های چوبی یا فلزی کباب می‌شود.

نکته متمایز شیشلیک در روش مزه‌دار کردن آن است – گوشت را چند ساعت (گاهی حتی یک شب کامل) در مخلوطی از پیاز رنده‌شده، سرکه، آبلیمو، ادویه‌جات و گاهی شراب قرمز خوابانده تا هم طعم بگیرد و هم ترد شود. در برخی مناطق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *