**ماست موسیر** یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب ماست چکیده و موسیر تازه درست میشود. برای تهیه آن، موسیرهای تازه را پوست کنده و ریز خرد میکنند (یا رنده میزنند) سپس با ماست پرچرب، نمک و کمی فلفل مخلوط میکنند. برخی به آن نعناع خشک یا گردوی خرد شده هم اضافه میکنند.
این چاشنی خوشعطر معمولاً کنار غذاهای کبابی مثل **کباب کوبیده** یا **جوجه کباب** سرو میشود و طعم تند و تیز موسیر، ترکیب جالبی با ماست ملایم ایجاد میکند. ماست موسیر هم به عنوان دیپ (برای آغشته کردن نان) و هم به عنوان سالاد جانبی استفاده میشود و به هضم غذا هم کمک میکند.