کباب بختیاری یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین کباب‌های ایرانی است که منشأ آن به مناطق بختیاری‌نشین (چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان) برمی‌گردد. این کباب، ترکیبی لذیذ از گوشت بره (یا گوسفند) و مرغ است که به صورت یک در میان روی سیخ کشیده می‌شود و طعمی فوق‌العاده دارد.

ویژگی‌های اصلی کباب بختیاری:
ترکیب هوشمندانه گوشت قرمز و سفید (معمولاً راسته گوسفند و ران مرغ)

تکه‌های نسبتاً بزرگ و چرب برای نرم‌تر شدن بعد از پخت

طعم ساده اما خوشمزه با نمک، پیاز و کمی زردچوبه

معمولاً روی ذغال پخته می‌شود تا عطر دودی بگیرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *