کباب چنجه یکی از لذیذترین و نرم‌ترین کباب‌های ایرانی است که از فیله گوسفند (قسمت راسته) تهیه می‌شود. این کباب به دلیل استفاده از گوشت باکیفیت و کمچرب، بافتی بسیار لطیف و مزه‌ای منحصر به فرد دارد.

ویژگی‌های کباب چنجه:
گوشت آن از راسته گوسفند انتخاب می‌شود که کمچرب و نرم است.

به صورت تکه‌های نسبتاً بزرگ روی سیخ کشیده می‌شود.

معمولاً با نمک، پیاز و کمی زعفران مزه‌دار می‌شود تا طعم اصلی گوشت حفظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *