کشک بادمجان

**کشک بادمجان** یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که ترکیبی از بادمجان سرخ شده، کشک غلیظ، سیر تازه و نعناع خشک است. این غذای مقوی و خوشمزه معمولاً در مناطق مرکزی و شمالی ایران بیشتر طبخ میشود.

برای تهیه آن، بادمجانها را حلقهحلقه کرده و سرخ میکنند، سپس با سیر تفتدادهشده و کشک ساییده مخلوط میکنند. در مرحله آخر، نعناع داغ شده را روی آن میریزند که عطر بینظیری به غذا میدهد. کشک بادمجان را میتوان هم به صورت گرم و هم سرد سرو کرد و معمولاً با نان تازه، ترشی یا سبزی خوردن میل میشود.